Strategi

 
En virksomheds strategi tager udgangspunkt i at sætte nogle mål for forretningens udvikling. Dernæst tager man fat på problemstillingen om hvordan man kan nå de opstillede mål. Det er vigtigt, at der arbejdes med at få sammenhæng mellem virksomhedens strategi vedr. miljø, arbejdsmiljø og sociale forhold.
 
CSR er netop virksomhedens samlede arbejde med at integrere miljømæssige og sociale hensyn i dens forretningsaktiviteter.


Virksomheder, der har outsourcet deres produktion kan ikke nøjes med at se på forholdene i eget hus. De må tage ansvar for forholdene det sted, hvor deres varer bliver produceret. I et transparent samfund, hvor informationer kommer lynhurtigt fra den ene ende af verden til den anden, lever virksomheder i en konstant risiko for at blive hængt ud i pressen. Derfor skal der i virksomhedens strategi tages hånd om forholdene hos leverandørerne, og der skal tænkes i målbarhed og opstilles mål for forbedringer.


En god CSR-politik skal udmønte sig i virksomhedens værdigrundlag og implementeres fra top til bund i virksomhedens daglige handlinger. Den fulde effekt opnås kun, hvis chefens hjerte er med i arbejdet.


"God CSR handler om, hvordan virksomheden tjener sine penge, ikke om hvordan den bruger sit overskud". 
                                                             Citat Mads Øvlisen.
 
 
Découvrez les meilleurs maillot de foot personnalisé masculin dans les meilleures ventes. Trouvez le top 100 des articles les plus populaires dans maillot equipe de france Best Sellers Sports & Outdoors. Trouvez la meilleure sélection de maillot nba pas cher bon marché en vrac ici. Comprend le maillot real maillot de hockey et le nouveau motif en gros. Créez des chandails de basket-ball personnalisés avec le nom de maillot de baseball pas cher votre équipe et votre mascotte sans minimum! Obtenez des chandails réguliers maillot nfl pas cher et réversibles personnalisés pour tous les membres de votre équipe. Créez vos propres chandails de basket pour votre événement maillot cyclisme pas cher ou votre équipe. propose la livraison xn--vr46vtements-seb.com gratuite et l'aide en direct!